Site icon Όλο Υγεία

Σύλλογος «Φλόγα»: Μαζί, χτίζουμε Γέφυρες Ζωής

ΦΛΟΓΑ

Συγκινητική εκδήλωση από τη «Φλόγα» όπου δότες μυελού των οστών συναντήθηκαν με τους λήπτες.

Με λογότυπο μια εμπνευσμένη ζωγραφιά που έφτιαξε η Μαρία 13 χρονών, που φιλοξενείται στη Φλόγα, με δυο καρδίες που τις συνδέει ο ίδιος κτύπος, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο Κολλέγιο Αθηνών μια συναρπαστική εκδήλωση.

Η ΦΛΟΓΑ, το ΚΕΔΜΟΠ – ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ και το CHOOSE LIFE υπηρετούν τις ίδιες αξίες και βρέθηκαν εθελοντές στον ίδιο δρόμο. Ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν τα αποτελέσματα της συνεργασίας τους σε μια εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολούθησαν.

Επιτακτική ανάγκη η αύξηση εθελοντών δοτών μυελού των οστών

Σε αυτήν την ημέρα-σταθμό, ακούστηκαν διηγήσεις από τους ίδιους τους ανθρώπους που κάποια στιγμή είτε βρέθηκαν στην ανάγκη να αναζητήσουν συμβατό δότη, είτε τους δόθηκε η ευκαιρία να δώσουν μόσχευμα για ένα συνάνθρωπό τους που δεν γνώριζαν. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν δότες μοσχεύματος.

Μια συγκλονιστική εμπειρία για τους δότες αλλά και για όσους βρέθηκαν εκεί, όταν τα παιδιά της Φλόγας, οι αληθινοί αγωνιστές της ζωής, μπήκαν τρέχοντας στην αίθουσα και ανέβηκαν στις θέσεις όπου τα περίμεναν όρθιοι και δακρυσμένοι οι δότες.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την γνωριμία 3 ληπτών με τον δότη τους, επάνω στη σκηνή.

Η Πασχαλίνα συνάντησε την Αθηνά από το Ναύπλιο, η Μελίνα την Εύη από τη Νάουσα και ο Cagatay από την Τουρκία τον Αλέξανδρο από την Έδεσσα.ΦΛΟΓΑ

Οι λήπτες, αυτοί και χιλιάδες άλλοι σε όλο τον κόσμο, ζουν γιατί κάποιοι συνάνθρωποι μας σε ανύποπτο χρόνο-τόπο και χώρα έδωσαν δείγμα μυελού των οστών.

Ο Γιώργος Περρής και ο Στάθης Σούλης ήρθαν στην αποκορύφωση της βραδιάς να ηρεμήσουν τις ψυχές μας για να νιώσουμε τη δύναμη της αγάπης και της συμμετοχής με μια προτροπή.

«Ας μην περιμένουμε να κτυπήσει τη δική μας πόρτα η ανάγκη. Δώστε δείγμα, ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί και εσύ να έχεις την ευκαιρία να γευτείς τις χαρές αυτής της προσφοράς

Όλο Υγεία

Exit mobile version