Ο ΙΣΑ ενώνει τις δυνάμεις του με τους γιατρούς της ομογένειας για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού

Πατούλης

Η ανάπτυξη κοινών επιστημονικών δράσεων, στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου του ΙΣΑ με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου της Μελβούρνης.

Οι δυνατότητες επέκτασης της συνεργασίας σε επιστημονικό επίπεδο αλλά και η δρομολόγηση κοινών δράσεων, για την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού της χώρας μας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) Γιώργου Πατούλη με τον Πρόεδρο ου Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου της Μελβούρνης Μαρίνη Πιρπιρή, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΙΣΑ.
Οι δράσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο των αδερφοποιήσεων του ΙΣΑ, με Ιατρικούς Συλλόγους Ελλήνων Ιατρών της Ομογένειας, όπως είναι ο Ιατρικός Σύλλογος Μελβούρνης, της Νέας Υόρκης, του Βερολίνου κ.α.

Ο κ. Πιρπιρής ενημερώθηκε επίσης για το Κοινωνικό έργο του Συλλόγου μέσα από το Κοινωνικό Ιατρείο, όπως και για το γραφείο διεκπεραίωσης προβλημάτων ιατρών της ομογένειας που έχει οργανώσει ο ΙΣΑ.

«Επικαιροποιήσαμε την αδερφοποίηση μεταξύ του ΙΣΑ και του Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου της Μελβούρνης και συζητήσαμε νέες κοινές δράσεις όπως το summer school των φοιτητών της Μελβούρνης, σε Αθήνα και Κω που γίνεται σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ιατρών.
Ενώνουμε τις δυνάμεις των Ελλήνων ιατρών ανά τον κόσμο, αναπτύσσουμε επιστημονικές συνεργασίες και εργαζόμαστε για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού της χώρας», ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Σημειώνεται ότι αύριο, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου της Μελβούρνης Μαρίνης Πιρπιρής θα έχουν συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Γεωργιάδη.

Όλο Υγεία

Scroll to Top