Site icon Όλο Υγεία

Άλμα Ζωής: Κάθε ροζ γάντι filoskin, μια νίκη ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Άλμα Ζωής

Η δράση πληθυσμιακού προσυμπτωματικού ελέγχου “Φώφη Γεννηματά” στοχεύει στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Αποτελεί ένα πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής που διευκολύνει τις γυναίκες να κάνουν τις εξετάσεις τους εύκολα, άμεσα και δωρεάν.

Ειδικότερα, τους προσφέρει τη δυνατότητα Ψηφιακής Μαστογραφίας, Κλινικής εξέτασης (σε περίπτωση ευρήματος) και Υπερηχογραφήματος (σε περίπτωση ευρήματος).

Άλμα Ζωής

Άλμα Ζωής

Στη χώρα μας το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» υλοποιείται εδώ και δύο χρόνια με πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Μέχρι σήμερα πάνω από 416.000 γυναίκες έχουν πραγματοποιήσει δωρεάν τη μαστογραφία τους, εκμεταλλευόμενες τη σημαντική αυτή δυνατότητα, ενώ περισσότερες από 26.000 γυναίκες έχουν εντοπιστεί έγκαιρα με ευρήματα. Είναι επομένως ξεκάθαρη η καθοριστική συμβολή της συγκεκριμένης δράσης στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Άλμα Ζωής

Εκτός από την πρόληψη, εξίσου σημαντική είναι και η πρόσβαση όλων των γυναικών στις απαραίτητες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη νόσο. Η ενημέρωση αποτελεί άλλωστε το κλειδί για την πρόληψη. Σε αυτό το πεδίο, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» αναπτύσσει σημαντική δραστηριότητα με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που προσφέρουν σε κάθε γυναίκα τα εργαλεία για την προστασία της υγείας της.

Φέτος, η εταιρεία Cosmomed αναλαμβάνει μια σημαντική πρωτοβουλία, υποστηρίζοντας ενεργά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Με την καμπάνια «Κάθε ροζ γάντι filoskin, μια νίκη ενάντια στον καρκίνο του μαστού», στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και την ενίσχυση του πολύτιμου έργου του Συλλόγου.

Άλμα Ζωής

Με κάθε Ροζ Γάντι filoskin που θα αγοράζουμε τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, συμβάλλουμε στην ενίσχυση του «Άλμα Ζωής», γιατί μέρος των εσόδων διατίθεται απευθείας στον Σύλλογο, συμβάλλοντας στις προσπάθειές του για την υποστήριξη των γυναικών με καρκίνο του μαστού.

Τα Ροζ Γάντια Ατομικής Προστασίας filoskin θα τα αναζητήσουμε στα φαρμακεία.

Μάθε περισσότερα στο https://cosmomed.gr/

Όλο Υγεία

Exit mobile version