Ο διατροφολόγος Δρ. Daryl Gioffre, ο οποίος έχει συνεργαστεί επί χρόνια με τη διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ και παρουσιάστρια της αμερικανικής τηλεόρασης, Kelly Ripa, αποκάλυψε σε συνέντευξή του τα μυστικά του διατροφικού της προγράμματος που τη διατηρούν σε άψογη φόρμα.
Όπως αναφέρει ο ειδικός, δεν έχει γνωρίσει ποτέ κάποιον που να έχει περισσότερες υποχρεώσεις από την Kelly Ripa. «Είναι σούπερ μαμά, είναι καταπληκτική στην εκπομπή της, ασκείται επτά ημέρες την εβδομάδα και διατηρεί αυτή την απίστευτη δύναμη ακολουθώντας τον τρόπο ζωής που της έχω μάθει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δρ. Gioffre.
Στη συνέχεια, εξήγησε πως κάθε φορά που πεινάτε ή πρόκειται να βάλετε κάτι στο σώμα σας, πρέπει να είναι κάτι που θα σας ενδυναμώσει από μέσα προς τα έξω, κάτι που ο ίδιος αποκαλεί «δυναμική διατροφή».
«Ξεκινήστε με ένα πράγμα, κατακτήστε το, αφοσιωθείτε σε αυτό και κάντε το με συνέπεια», συνέχισε λέγοντας, αναφερόμενος στην προσθήκη ενός πράσινου χυμού στην καθημερινότητά του όταν, όπως παραδέχεται, ήταν εθισμένος στη ζάχαρη.
«Και όταν αισθάνεστε αρκετή αυτοπεποίθηση ότι αυτό το ένα πράγμα είναι μέρος του τρόπου ζωής σας, το κάνετε σε τακτική βάση και γίνεται αυτόματα, δεν χρειάζεται να το σκέφτεστε, τότε μπορείτε να προσθέσετε το επόμενο και μετά το επόμενο», συμπλήρωσε.
Το καθημερινό μενού της Kelly Ripa
Στην συνέχεια της συνέντευξής του στο E! News, ο Δρ. Gioffre μοιράστηκε το καθημερινό διατροφικό πρόγραμμα της διάσημης star, Kelly Ripa. Όπως εξήγησε, η ηθοποιός και παρουσιάστρια ξεκινά την ημέρα της με ένα συμπλήρωμα πολυβιταμινών το οποίο λαμβάνει με ένα ποτήρι νερό. Προτείνει επίσης να πίνετε έναν πράσινο χυμό, αλλά να αποφεύγετε αυτούς με ζαχαρούχο χυμό φρούτων.
Ακολούθως, η Kelly Ripa πίνει τον καφέ της, τον οποίο εμπλουτίζει γευστικά με φυτικό βούτυρο. Προς το μεσημέρι, η παρουσιάστρια περιμένει μέχρι το τέλος της εκπομπής της για να φάει ένα σνακ, όπως ένα πράσινο μήλο, μερικές κουταλιές της σούπας βούτυρο αμυγδάλου και ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα που θα τα ανακατέψει για να δημιουργήσει μια υφή σαν χυλό.
Για μεσημεριανό, θα έχει μια σαλάτα με πολλά πράσινα λαχανικά, λαχανάκια Βρυξελλών, αβοκάντο και ωμούς ξηρούς καρπούς. Και για δείπνο, συνήθως θα φάει μια μικρότερη μερίδα της σαλάτας που έφαγε στο μεσημεριανό.