Το καλύτερο κούρεμα μαλλιών για να φαίνεστε νεότερες σύμφωνα με ειδικό

Το καλύτερο κούρεμα μαλλιών για να φαίνεστε νεότερες σύμφωνα με ειδικό

Το σωστό κούρεμα μπορεί να κάνει τη διαφορά και ένας κορυφαίος κομμωτής αποκάλυψε το «διαχρονικό» στυλ στα μαλλιά που αγαπούν οι γυναίκες.

Η επιλογή ενός κουρέματος μπορεί να ενέχει μια προσπάθεια βελτίωσης των χαρακτηριστικών σας, αλλά αυτό είναι μόνο μια πτυχή της επιλογής ενός νέου χτενίσματος στα μαλλιά. Ωστόσο, ένα νέο κούρεμα θα μπορούσε να σας χαρίσει μέχρι και μια πιο νεανική εμφάνιση. Ένα νέο χτένισμα μπορεί επίσης να ενισχύσει το φυσικό αδυνάτισμα του περιγράμματος του προσώπου καθώς μεγαλώνουμε.

Κούρεμα: Πόσο συχνά πρέπει να κόβετε τα μαλλιά σας; Δεν εξαρτάται μόνο από το μήκος

Το κούρεμα που συστήνει κομμωτής για ενίσχυση της νεανικής εμφάνισης

Ο Τζάστιν Χίκοξ, ένας κορυφαίος κομμωτής συνέστησε ένα κούρεμα που ενισχύει την όψης της νεότητας. Στο κανάλι του στο YouTube, αποκάλυψε ότι έχει δουλέψει με χιλιάδες πελάτες που λατρεύουν ένα «διαχρονικό» κόψιμο όπως το λεγόμενο bob, δηλαδή το κοντό καρέ.

«Οι πελάτες το λατρεύουν γιατί είναι κολακευτικό» τόνισε ο ίδιος, συμπληρώνοντας ότι όσες το επιλέγουν δείχνουν πιο νέες και το στυλ είναι διαχρονικό.

Με σχεδόν τρεις δεκαετίες κομμωτικής εμπειρίας και πελατεία 85% γυναικών, ο Τζάστιν τόνισε ότι το κοντό καρέ είναι αυτό που επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες άνω των 40 ετών.

Τριχόπτωση: Πότε είναι φυσιολογική και πότε πρέπει να μας ανησυχήσει

Αλλά δεν είναι η μοναδική επιλογή για τις μεγαλύτερες γυναίκες που θέλουν να αφαιρέσουν χρόνια από την εμφάνισή τους. Ένα προσαρμόσιμο μακρύ, πολυεπίπεδο κούρεμα, μπορεί επίσης να κολακέψει τις γυναίκες όσο περνούν τα χρόνια και για τον ίδιο, αυτό το χτένισμα ξεπερνά ακόμα και το μακρύ καρέ, καθώς αποτελεί μία «πραγματικά σταθερή επιλογή», καθώς το φιλάρισμα προσθέτει δυναμισμό.

Όλο Υγεία

Scroll to Top