Απώλεια βάρους : Πώς θα μεταμορφώσετε το σώμα σας σε τρεις μήνες, σύμφωνα με personal trainer

Πώς μπορείτε να μεταμορφώσετε πλήρως το σώμα σας σε τρεις μήνες, σύμφωνα με personal trainer

Η μεταμόρφωση του σώματος προς το πιο αδύνατο και καλλίγραμμο είναι στόχος πολλών ανθρώπων -λίγοι, όμως, είναι εκείνοι που το καταφέρνουν. Σε μια ανάρτησή της, μια προπονήτρια φυσικής κατάστασης ισχυρίστηκε ότι οι άνθρωποι μπορούν να μεταμορφώσουν το σώμα τους σε τρεις μήνες ακολουθώντας έναν απλό κανόνα.

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η μεταμόρφωση του σώματός τους απαιτεί πολύ κόπο -και δεν έχουν άδικο. Αλλά, αν και μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, μπορείτε να πετύχετε μεγάλα επιτεύγματα σε πολύ λίγο χρόνο.

Απώλεια βάρους: Χάστε κιλά προσθέτοντας ένα γλυκό συστατικό στον καφέ σας – Σε μια εβδομάδα επιταχύνεται ο μεταβολισμός

Η προπονήτρια φυσικής κατάστασης, Isabelle Morris, η οποία είναι γνωστή ως fitness4lazygirls στο Instagram και έχει 130.000 ακολούθους, μοιράστηκε πρόσφατα πώς μπορείτε να φτάσετε γρήγορα στους στόχους σας για απώλεια βάρους. Η Morris φημίζεται για τις έξυπνες συμβουλές που μοιράζεται στο διαδίκτυο για τη γυμναστική.

Η δέσμευση για τρεις μήνες είναι το κλειδί για την απώλεια βάρους

Είναι πρωταθλήτρια στη θετικότητα του σώματος, καθοδηγούμενη από την επιθυμία να περάσει το μήνυμα ότι οι γυναίκες μπορούν να διατηρήσουν τη φόρμα τους χωρίς να χάσουν τα φαγητά που αγαπούν. Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της, υποστήριξε ότι μια δέσμευση στην άσκηση και τη σωστή διατροφή μόνο για τρεις μήνες είναι το μόνο που χρειάζεται για να αλλάξει η ζωή σας.

Χρειάζονται μόνο ένας μήνας για να νιώσετε τη διαφορά και δύο για να δείτε τα οφέλη στο σώμα σας. Σύμφωνα με την Isabelle, η πραγματική μάχη δεν είναι η ανάδειξη ενός νέου τρόπου ζωής, αλλά η εφ’ όρου ζωής υιοθέτησή του.

τρεις μήνες
Φωτογραφία: fitness4lazygirls/Instagram

Όπως παραδέχεται και η ίδια, θα υπάρξουν στιγμές που θα είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε, αλλά η επιμονή είναι το κλειδί. Η γκουρού της φυσικής κατάστασης πιστεύει ότι, ακόμη και όταν η πρόοδος φαίνεται αόρατη, τότε πρέπει να σκάψετε βαθιά για να την εντοπίσετε.

Αυτή είναι, σύμφωνα με τη Morris, η κομβική στιγμή που τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται δύσκολα και οι «πειρασμοί» αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο ελκυστικοί. «Πιστεύω πραγματικά ότι χρειάζονται τρεις μήνες συνέπειας για να γίνει μια αλλαγή που διαρκεί για μια ζωή», έγραψε η προπονήτρια φυσικής κατάστασης και συμπλήρωσε:

«Μπορεί να μην φτάσετε στον τελικό στόχο σας σε τρεις μήνες, αλλά θα έχετε χτίσει τα θεμέλια που θα σας κάνουν να πετύχετε αυτές τις αλλαγές στην απώλεια βάρους μακροπρόθεσμα. Ο χρόνος θα περάσει όπως και να έχει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, λοιπόν, είναι να κάνετε αυτόν τον χρόνο να αξίζει».

Η ανάρτηση της Morris έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 600 likes και έχει προκαλέσει μια πλημμύρα σχολίων από τους ακολούθους της, πολλοί από τους οποίους απηχούν τις σκέψεις της.

τρεις μήνες
Φωτογραφία: fitness4lazygirls/Instagram

Απώλεια βάρους: Γιατί κάποιοι τρώνε και δεν παχαίνουν – Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες

«Ναι, τόσο αλήθεια. Ο χρόνος θα περάσει ανεξάρτητα από το τι κάνουμε εμείς, οπότε θα μπορούσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε έχοντας κάποιο στόχο. Πώς διατηρείτε το κίνητρό σας αυτές τις δύσκολες μέρες;», αναρωτήθηκε ένας χρήστης.

Όλο Υγεία

Scroll to Top