Απώλεια βάρους: Χάστε κιλά προσθέτοντας ένα γλυκό συστατικό στον καφέ σας – Σε μια εβδομάδα επιταχύνετε ο μεταβολισμός

Απώλεια βάρους : Χάστε κιλά προσθέτοντας ένα γλυκό συστατικό στον καφέ σας - Σε μια εβδομάδα επιταχύνετε ο μεταβολισμός

Ένα βίντεο έχει γίνει viral στο TikTok σχετικά με τον λεγόμενο «καφέ απώλειας βάρους» που πρέπει να πίνετε για μια εβδομάδα για να δείτε αποτελέσματα και όλα έχουν να κάνουν με ένα απλό γλυκό συστατικό. Όσοι λατρεύουν να ξεκινούν τη μέρα τους με έναν καφέ θα ενθουσιαστούν με αυτή την τελευταία ανακάλυψη.

Είτε απολαμβάνετε ένα φλιτζάνι ως μέρος του πρωινού, είτε το πίνετε αργά όταν βρίσκεστε στη δουλειά, ο καφές θεωρείται συχνά ως η απόλυτη πρωινή συνήθεια. Και για όσους προσέχουν το βάρος τους, μια ενδιαφέρουσα συμβουλή προτείνει ότι μια μικρή αλλά ισχυρή προσθήκη στον πρωινό καφέ σας θα μπορούσε να βοηθήσει στην καύση λίπους.

Το αγαπημένο πρωινό ρόφημα που αυξάνει έως και 13% τη μυϊκή μάζα – Συμβάλλει σε ένα νεανικό σώμα

Το γλυκό συστατικό στον καφέ που βοηθά στην απώλεια βάρους

Η συναρπαστική ιδέα του «καφέ απώλειας βάρους» έχει κατακλύσει το TikTok, με τα viral βίντεο να υπόσχονται αξιοσημείωτα αποτελέσματα μέσα σε μια εβδομάδα από την κατανάλωση του. Διαφημίζεται επίσης για τις δυνατότητές του στη μείωση του φουσκώματος.

@motivafithub Weight loss coffee, do it for a week. It helps to reduce the bloating and loss weight. Try it for a week and see the difference. #coffeetiktok #coffeeaddict #coffeelover #coffee #coffeelovers #turkishcoffee #weight #weightlosscheck #weightlosstransformation #weightlossprogress #weightlossmotivation #lossweight #motivation #motivational ♬ original sound – MFH

Ένας χρήστης του TikTok μοιράστηκε το απλό κόλπο: απλά προσθέστε μια κουταλιά κανέλα και άλλη μια κουταλιά σκόνη κακάο στον καφέ σας. Αυτός ο συνδυασμός υπόσχεται όχι μόνο να θέσει σε κίνηση την ικανότητα καύσης λίπους του μπαχαρικού, αλλά επίσης προσφέρει μια γλυκιά νότα μέσω του κακάο.

Η ανάρτηση έχει προσελκύσει αναπάντεχα σημαντικό ενδιαφέρον. Και φυσικά, είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια καλή διατροφή παράλληλα με το κόλπο για να δείτε αποτελέσματα.

Ο καφές μπορεί να μειώσει κατά 48% τον κίνδυνο για διαβήτη, έμφραγμα και εγκεφαλικό – Πότε και πόσο πρέπει να πίνετε

Στη συνέχεια, ο δημιουργός περιεχομένου εξήγησε ότι το ρόφημα αυτό πρέπει να καταναλωθεί το πρωί πριν φάτε οτιδήποτε για να έχει αποτελέσματα, με τους χρήστες να τον ευχαριστούν για την παράθεση των συστατικών και την περιγραφή της απλής παρασκευής του ροφήματος.

Οι γιατροί υποστηρίζουν

Το σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι η θεωρία του «καφέ απώλειας βάρους» έχει υποστηριχθεί και από γιατρούς! Η Βρετανίδα Δρ. Taz, πιστοποιημένη ιατρός και ειδικός σε θέματα υγείας, υποστηρίζει επίσης τον ισχυρισμό.

Παραδέχεται ότι προσθέτοντας ορισμένα συστατικά στον καφέ σας μπορείτε να τονώσετε τον μεταβολισμό και να βοηθήσετε στην απώλεια βάρους. Στην ιστοσελίδα της, εξηγεί πώς ακριβώς λειτουργεί.

«Η προσθήκη κανέλας στο πρωινό σας φλιτζάνι καφέ μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της υπεργλυκαιμίας, στην αύξηση της καύσης λίπους και στη μείωση της φλεγμονής. Όλα αυτά είναι απίστευτα ωφέλιμα για να επιταχύνουν το μεταβολισμό σας και να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους», εξήγησε η Δρ. Taz.

«Η κανέλα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε φυτικό, πράσινο, ή μαύρο τσάι, καθώς και στον καφέ», επεσήμανε.

64χρονη έχασε 80 κιλά με ένα βότανο που της είπε ο γιατρός να ρίχνει στον καφέ της: «Με βοήθησε να αδυνατίσω και να αντιμετωπίσω τις φλεγμονές»

Σημειώνει επίσης ότι το λάδι καρύδας είναι μια άλλη εξαιρετική προσθήκη για την ενίσχυση της υγείας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι περιέχει υψηλή αναλογία λιπαρών οξέων μέσης αλύσου (MCTs), τα οποία περιγράφει ως «ειδικό είδος λίπους» που το σώμα μεταβολίζει διαφορετικά. Αυτά έχουν επίσης αποδειχθεί ότι ενισχύουν το μεταβολισμό.

Όλο Υγεία

Scroll to Top