Προστατεύοντας τη φωνή μας: Στο 4ο Διεθνές Συνέδριο ARTience θα παρουσιαστούν καινοτόμες τεχνικές

φωνή

Το 4ο ARTience Διεθνές Συνέδριο για τη Φωνή, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Οκτωβρίου στο εμβληματικό Θέατρο Ολυμπία Δημοτικό Θέατρο Μαρία Κάλλας της Αθήνας, υπόσχεται να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία σε καλλιτέχνες, εκπαιδευτές και επιστήμονες της φωνής.

Με θέμα «Η Επιστήμη ως Εργαλείο στη Φωνητική Εκπαίδευση και οι Αχαρτογράφητοι Φωνητικοί Δρόμοι», το συνέδριο ενώνει καλλιτέχνες και επιστήμονες για να μοιραστούν γνώσεις αιχμής και Διεθνές ΣυνέδριοΑυτό το συνέδριο, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Δήμου Αθηναίων, ξεκίνησε από τα Τρίκαλα και πλέον έχει μετατραπεί σε διεθνή θεσμό με συμμετοχές από καταξιωμένους εκπαιδευτές και επιστήμονες από όλο τον κόσμο.

Το κοινό του 4ου ARTience Διεθνούς Συνεδρίου για τη Φωνή αναζητά λύσεις, γνώσεις και τρόπους για να ενισχύσει τη φωνητική του απόδοση .

Το Pharyndol στηρίζει σταθερά τη σημαντική αυτή διοργάνωση και τους επαγγελματίες της φωνής.

Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενήσει εμβληματικές προσωπικότητες όπως την καθηγήτρια Janice Chapman και τη Λογοθεραπεύτρια – Λογοπαθολόγο και εκπαιδεύτρια Φωνής Kerrie Obert, οι οποίες θα παρουσιάσουν πρωτοποριακές μεθόδους εκπαίδευσης της φωνής μέσω βιωματικών σεμιναρίων.

Παράλληλα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς επιστήμονες, όπως τον Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο και την Αναστασία Γεωργάκη, οι οποίοι θα εμπλουτίσουν τη συζήτηση με εξειδικευμένες έρευνες πάνω στη φωνητική εκπαίδευση και επιστήμη.

pharyndol

Εκτός από τις εμπεριστατωμένες παρουσιάσεις, το 4ο ARTience Συνέδριο για τη Φωνή θα αποτελέσει την πλατφόρμα για την επίσημη παρουσίαση του Ελληνικού Συλλόγου Εκπαιδευτών Φωνής, προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να ενταχθούν σε μια αναπτυσσόμενη κοινότητα αλληλεπίδρασης και συνεργασίας.

Το κοινό του 4ου ARTience Διεθνούς Συνεδρίου για τη Φωνή αναζητά λύσεις, γνώσεις και τρόπους για να ενισχύσει τη φωνητική του απόδοση.

Το Pharyndol στέκεται δίπλα στους επαγγελματίες φωνής στηρίζοντας σταθερά το ARTience κοινό.

Το κοινό του 4ου ARTience Διεθνούς Συνεδρίου για τη Φωνή αναζητά λύσεις, γνώσεις και τρόπους για να ενισχύσει τη φωνητική του απόδοση.Το Pharyndol είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν σε σπρέι, με φυσικά συστατικά και υπέροχη γεύση μελιού.

Μπορεί να ληφθεί για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του πονόλαιμου καθώς και να καταπραΰνει τον ερεθισμό & τη φλεγμονή, που προέρχονται κυρίως από παρατεταμένη χρήση της φωνής. Ταυτόχρονα όμως, τα μοναδικά συστατικά του (υπέρτονο διάλυμα γλυκερόλης και φυτικές τανίνες), δημιουργούν μια προστατευτική μεμβράνη, που συμβάλλει στην ενυδάτωση του βλεννογόνου και στην προστασία των φωνητικών χορδών.

Το Pharyndol έχει τιμηθεί με το βραβείο της Γαλλικής Ακαδημίας Επιστημών και έχει επαρκή βιβλιογραφική τεκμηρίωση, όπου διαπιστώνεται ότι παρέχει εξαιρετική αποτελεσματικότητα από την πρώτη χρήση. H δοσολογία του είναι 4 ψεκασμοί στην επιφάνεια του λαιμού, 3 έως 4 φορές την ημέρα και θα το βρείτε στα φαρμακεία.

Με όραμα τη διάχυση της γνώσης και την ενίσχυση της φωνητικής κοινότητας, το ARTience δεν είναι απλώς ένα συνέδριο. Είναι ένα ταξίδι στην τέχνη και την επιστήμη της φωνής που καλεί τους λάτρεις του τραγουδιού, της διδασκαλίας και της επιστήμης να εξερευνήσουν νέους δρόμους και να επεκτείνουν τις γνώσεις τους.

Μην χάσετε την ευκαιρία να βιώσετε αυτό το σπουδαίο γεγονός και να εμπνευστείτε από τις κορυφαίες φωνές της φωνητικής εκπαίδευσης.

Σας περιμένουμε στην Αθήνα, στο Θέατρο Ολυμπία Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας, στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2024, για να ανακαλύψουμε μαζί τους νέους δρόμους της φωνής.

Όλο Υγεία

Scroll to Top