Αριθμολογία: Τι σημαίνει ο αριθμός του σπιτιού σας για τη ζωή σας, σύμφωνα με ειδικό

Αριθμολογία: Τι σημαίνει ο αριθμός του σπιτιού σας για τη ζωή σας, σύμφωνα με ειδικό

Αρκετός κόσμος πιστεύει στη δύναμη που έχουν οι αριθμοί και στην ενέργεια που φέρουν. Ας δούμε τι σημαίνει ο αριθμός του σπιτιού σας, για την ψυχολογία και τη ζωή σας σύμφωνα τουλάχιστον, με τη θεωρία της αριθμολογίας.

Αν έχετε εξερευνήσει ποτέ την αριθμολογία ,πιθανότατα γνωρίζετε τον αριθμό της διαδρομής της ζωής σας αλλά ξέρατε ότι ακόμα και ο αριθμός του σπιτιού σας έχει σημασία; Δείτε πώς μπορείτε να καταλάβετε τι μπορεί να σημαίνει ο αριθμός του σπιτιού σας για τη ζωή σας.

Το ψυχολογικό τεστ που αποκαλύπτει αν μπορείτε να «διαβάσετε» το μυαλό των άλλων 

Η διαδικασία υπολογισμού της αριθμολογίας του σπιτιού σας είναι ουσιαστικά η ίδια, με τον τρόπο που βρίσκετε τον αριθμό της διαδρομής της ζωής σας . Απλώς προσθέτετε τα ψηφία της διεύθυνσής σας μέχρι να φτάσετε σε ένα μονοψήφιο. Για παράδειγμα, εάν ο αριθμός του σπιτιού σας είναι 194, θα προσθέσετε 1+9+4, για να πάρετε 14 και μετά 1+4=5. Έτσι, σε αυτήν την περίπτωση, ο αριθμός του αριθμολογικού σπιτιού σας είναι 5.

Ο αριθμός του σπιτιού σας μιλά για την ενέργεια του ίδιου του σπιτιού. Αυτός ο αριθμός μας βοηθά να κατανοήσουμε την προσωπικότητα του σπιτιού μας και τα θέματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της διαμονής μας εκεί“, εξηγεί η αριθμολόγος και συγγραφέας του  You Are Cosmic Code ,  Kaitlyn Kaerhart .

Πώς να ερμηνεύσετε την αριθμολογία του σπιτιού σας

Τι σημαίνει κάθε ένας από τους αριθμούς του σπιτιού στην αριθμολογία σύμφωνα με τη συγγραφέα:

1

Η Kaerhart λέει στο mbg ότι τα σπίτια με αριθμό 1 είναι το τέλειο μέρος για να κάνετε νέα ξεκινήματα και να αγκαλιάσετε τη δημιουργικότητα και την ανεξαρτησία σας . «Είναι εξαιρετικό για επιχειρηματίες και για όσους είναι ελεύθεροι», λέει, προσθέτοντας: «Αυτό είναι ένα σπίτι όπου θα εστιάζετε περισσότερο στον εαυτό σας, οπότε αν θέλετε να συνεργαστείτε, αυτό μπορεί να μην είναι το σπίτι για εσάς».

Το Νο1 χαρακτηριστικό που έχουν οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι, σύμφωνα με ειδικό του Χάρβαρντ 

2

Εάν ζείτε σε  σπίτι με αριθμό 2 , αυτό είναι ιδανικό για σχέσεις .Η Kaerhart εξηγεί ότι οι συνεργασίες ανθίζουν εδώ και είναι ένας πολύ ισορροπημένος χώρος σε όλα τα μέτωπα “Αυτή η ενέργεια υποστηρίζει τη συνεργασία, τη συναισθηματική εξερεύνηση και την άνεση. Είναι επίσης ιδανική για να έχετε κόσμο και να μαζεύεστε με αγαπημένα πρόσωπα“, προσθέτει.

3

Η Kaerhart σημειώνει ότι η επικοινωνία και η κοινωνικοποίηση είναι εξέχοντα χαρακτηριστικά των σπιτιών με αριθμό 3 ,προσθέτοντας ότι αυτή η ατμόσφαιρα έχει να κάνει με την αυτοέκφραση. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός χώρος ,για καλλιτέχνες, καθώς υποστηρίζει τη δημιουργικότητα. «Εδώ θα γίνονται κοινωνικές συναθροίσεις, πάρτι και θα είναι παρόντες εκκεντρικοί άνθρωποι», υποστηρίζει η αριθμολόγος.

4

Τα σπίτια με αριθμό 4 είναι πρακτικά και γειωμένα, οπότε εάν χρειάζεστε δομή και θεμέλια, αυτό είναι ένα καλό μέρος για να βρεθείτε. «Αυτό δεν είναι σπίτι αλλαγών, αλλά δείχνει συνέπεια, σταθερότητα και σκληρή δουλειά», λέει, προσθέτοντας ότι αυτή η ενέργεια μπορεί να οδηγήσει στο να αισθάνεστε «συγκεντρωμένοι», οπότε μη φοβάστε να δημιουργήσετε λίγη περισσότερη ελεύθερη ροή ενέργειας στο σπίτι με πράγματα, όπως φυτά ή σχεδιαστικές πινελιές, εμπνευσμένες από το φενγκ σούι .

Ποιες είναι οι εκφράσεις στο πρόσωπο που σας κάνουν πιο ελκυστικούς στους άλλους 

5

Σε αντίθεση με τα άλλα τέσσερα σπίτια, ο αριθμός 5 δείχνει τάση για αλλαγή. Μπορείτε να περιμένετε πολλές περιπέτειες, ταξίδια και εκπλήξεις. Αυτά τα σπίτια έχουν ενεργή ενέργεια, ποικιλία και ξεπερνούν τα όρια. «Θα καθοδηγηθείτε να δοκιμάσετε νέα πράγματα, να έχετε μοναδικές εμπειρίες, να αντιμετωπίσετε φόβους και να μάθετε πολύτιμα μαθήματα ζωής στη διαδικασία σε αυτούς τους χώρους», σημειώνει η ειδικός.

6

Το σπίτι με αριθμό 6 είναι ένα όμορφο μέρος για να ξεκινήσετε μια οικογένεια, να μείνετε με έναν σύντροφο να παντρευτείτε ή να κάνετε παιδιά . Τα συναισθήματα εδώ είναι ζεστά και άνετα, με την αγάπη στο προσκήνιο. «Θα βρείτε ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική ζωή και την καριέρα, αλλά μπορεί να αισθάνεστε κυριευμένοι από το αίσθημα του καθήκοντος και των ευθυνών σας προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα», λέει η ειδικός

7

Εάν ζείτε σε ένα σπίτι 7, μπορεί να είστε ιδιαίτερα ενδοσκοπικοί ή μοναχικοί .Το σπίτι αυτό είναι ένα καταφύγιο βαθιά διαλογιστικό και πνευματικό .Αυτό το σπίτι είναι ένα καλό μέρος για να μείνετε συγκεντρωμένοι σε ένα έργο.

Τα 3 χαρακτηριστικά που πρέπει να έχετε για να γίνετε επιτυχημένοι και πλούσιοι 

8

Εάν γνωρίζετε τον αριθμό οκτώ στην αριθμολογία ,πιθανότατα γνωρίζετε ότι είναι σε μεγάλο βαθμό συνδεδεμένο με την αφθονία, ακόμη και με τον πλούτο. Η Κάερχαρτ ισχυρίζεται ότι τα χρήματα και η δύναμη ευδοκιμούν σε αυτά τα σπίτια – προς το καλύτερο  αλλά και πιθανώς προς το χειρότερο. «Βεβαιωθείτε ότι φροντίζετε τον εαυτό σας και ότι ασκείτε δύναμη με υγιή τρόπο»,συμβουλεύει η ειδικός.

9

Αυτό είναι ένα ζεστό σπίτι όπου όλοι νιώθουν ευπρόσδεκτοι. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένας τόπος καταλήξεων, προσθέτει, δεδομένου ότι το εννέα σχετίζεται με το κλείσιμο, την ολοκλήρωση και τις οριστικότητες. «Καθώς το εννέα είναι ο αριθμός των ανθρωπιστών, η ανιδιοτέλεια, η συγχώρεση, η συμπόνια και η αφοσίωση σε έναν σκοπό υποστηρίζονται πολύ εδώ», λέει.

Οι αρχές της αριθμολογίας μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλές πτυχές της ζωής μας και τα σπίτια μας δεν αποτελούν εξαίρεση. Αν και μπορεί να μην μπορείτε να αλλάξετε τον αριθμό του σπιτιού σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό για να εργαστείτε με την ενέργειά του και ίσως να διατηρήσετε την αριθμολογία κατά την επόμενη μετακόμισή σας, υποστηρίζουν όσοι πιστεύουν στην αριθμολογία !

Όλο Υγεία

Scroll to Top