Είστε ένας «μάγος των παζλ» εάν μπορείτε να εντοπίσετε τη λέξη “iron” σε 6 δευτερόλεπτα!

iron

Μόνο οι «μάγοι των παζλ» μπορούν να εντοπίσουν τη λέξη “iron” σε 6 δευτερόλεπτα. Είστε ένας από αυτούς; Δοκιμάστε τα μάτια σας τώρα σε αυτό το τεστ οπτικής οξύτητας!

Ένα παζλ λέξεων περιλαμβάνει μια σειρά από γράμματα που τοποθετούνται τυχαία σε ένα πλέγμα. Το καθήκον του αναγνώστη είναι να εντοπίσει τη λέξη στο πλέγμα προσπαθώντας να ταιριάξει τα γράμματα είτε οριζόντια, κάθετα ή διαγώνια.

Μόνο οι έξυπνοι και εξαιρετικά παρατηρητικοί μπορούν να εντοπίσουν τις 3 διαφορές στο κρουαζιερόπλοιο σε 36 δευτερόλεπτα

Τα παζλ λέξεων έχουν γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια παζλ στο διαδίκτυο στις μέρες μας. Αυτή η δραστηριότητα θεωρείται ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιώσετε το λεξιλόγιό σας, τη συγκέντρωση και τις δεξιότητες αναγνώρισης προτύπων.

Είστε, λοιπόν, «μάγος των παζλ»; Ας μάθουμε!

Βρείτε τη λέξη “iron” σε 6 δευτερόλεπτα

iron
Φωτογραφία: Razzle Puzzles

Η εικόνα που βλέπετε παραπάνω δείχνει ένα σύνολο τυχαίων γραμμάτων τοποθετημένα  σε ένα πλέγμα 7×7. Σε αυτό το πλέγμα γραμμάτων, κρύβεται η λέξη “iron”. Μόνο ένας «μάγος των παζλ» μπορεί να εντοπίσει τη λέξη σε 6 δευτερόλεπτα.

Μπορείτε;

Δοκιμάστε τις ικανότητές σας στην επίλυση γρίφων με αυτό το παζλ αναζήτησης λέξεων.

Η εξάσκηση τέτοιων προκλήσεων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονώσετε την εστίασή σας και να βελτιώσετε το λεξιλόγιό σας.

Η κρυφή λέξη μπορεί να υπάρχει στο πλέγμα σε οποιαδήποτε μορφή, π.χ. από πάνω προς τα κάτω, πλάγια, πάνω και κάτω, προς τα εμπρός και προς τα πίσω και διαγώνια.

Η τυχαία διάταξη των γραμμάτων καθιστά δύσκολο τον εντοπισμό της κρυμμένης λέξης με την πρώτη ματιά.

Έχετε εντοπίσει την κρυμμένη λέξη;

Κοιτάξτε προσεκτικά.

Κάνε γρήγορα! Ο χρόνος τελειώνει.

Και…

Ο χρόνος τελείωσε.

Πόσοι από εσάς έχετε εντοπίσει την κρυμμένη λέξη μέχρι τώρα; Συγχαρητήρια σε όσους αναγνώστες εντόπισαν με επιτυχία την κρυμμένη λέξη εντός του χρονικού ορίου.

Εσείς είστε «μάγοι των παζλ» με εξαιρετικές δεξιότητες παρατήρησης.

Όσοι από εσάς αναζητάτε ακόμα την απάντηση πρέπει να εξασκηθείτε σε περισσότερες τέτοιες προκλήσεις για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην επίλυση γρίφων.

Μπορείτε να σταματήσετε να ψάχνετε τώρα και να δείτε την απάντηση που παρέχεται παρακάτω.

Η λύση του παζλ

Η λέξη «iron» βρίσκεται στο τέλος της τρίτης στήλης σε μια διαγώνια σειρά που εκτείνεται μέχρι την έκτη στήλη.

iron
Φωτογραφία: Razzle Puzzles
Όλο Υγεία

Scroll to Top