Σχέσεις: 7 έξυπνοι τρόποι να ξεχωρίσεις και να προσελκύσεις όποιον θέλεις

Σχέσεις: 7 έξυπνοι τρόποι να ξεχωρίσεις και να προσελκύσεις όποιον θέλεις

Το μυστικό της έλξης έχει τις ρίζες του στο να ξεχωρίζεις από τους άλλους. Υπάρχει κάτι ακαταμάχητο και μυστηριώδες όταν κάνουμε πράγματα διαφορετικά από τους περισσότερους. Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας και να γίνουμε πραγματικά ελκυστικοί;

Tα επακριβή χαρακτηριστικά που κάνουν  ένα πρόσωπο όμορφο παραμένουν υποκειμενικά. Ωστόσο, το να προσελκύσει κάποιος την προσοχή ανεξάρτητα από εξωτερική του εμφάνιση και να είναι ελκυστικός στους άλλους έχει κάποια μυστικά! Αποκαλύπτουμε  7 έξυπνους τρόπους για να γίνετε πιο ελκυστικοί και να προσελκύσετε κυριολεκτικά οποιονδήποτε σύμφωνα, με όσα αποκάλυψε ο  ειδικός στις σχέσεις Alex Mathers στο your Tango.

7 τρόποι να γίνετε πιο επιτυχημένοι στις σχέσεις σας και ελκυστικοί

  1. Μην διακόπτετε
  2. Γίνετε ικανοί σε μια συγκεκριμένη δεξιότητα
  3. Φορέστε κάτι που εκπλήσσει.
  4. Δέξου την κριτική χωρίς να την παίρνεις προσωπικά
  5. .Εκμυστηρευτείτε κάτι που χρειάζεται θάρρος για να το μοιραστείτε
  6. Να είσαι παιχνιδιάρης, αλλά όχι κακός
  7. Κάντε τους ανθρώπους να νιώθουν ότι ακούγονται

1. Μην διακόπτετε

Τόσο απλό αλλά τόσο σημαντικό. Ωστόσο δεν είναι εύκολο να γίνει. Πολλοί δεν το αντιλαμβάνονται καν όταν το κάνουν, αλλά διακόπτουν, όχι για να είναι σκόπιμα αγενείς, αλλά συχνά από ανασφάλεια. Όταν διακόπτουμε, ακούσια σηματοδοτούμε την αίσθηση της ανεπάρκειάς μας. Θέλουμε να μας δουν.

5 μυστικά που κάνουν μια γυναίκα ακαταμάχητη

Δώστε στους ανθρώπους χώρο. Αυτό κάνουν οι ηγέτες. Δεν βιάζονται και χαίρονται που οι άλλοι βρίσκονται στο προσκήνιο.

2. Γίνετε ικανοί σε μια συγκεκριμένη δεξιότητα

Η ανάπτυξη δεξιοτήτων υψηλότερου από το μέσο όρο για κάτι δεν είναι συνηθισμένο. Επιδεικνύει επιμονή και θάρρος που πολλοί δεν έχουν.Το να αποκτήσετε δεξιότητες ως καλλιτέχνης, δάσκαλος, χορευτής, συγγραφέας ή σε ό,τι άλλο ασχολείστε είτε ως δουλειά ή σαν χόμπι τονίζει την εξαιρετική ποιότητά σας.

Ερευνητές από την Αμερικανική  Εταιρεία Ψυχολογίας (APA) εξέτασαν τις συνήθειες των ανθρώπων που είχαν κορυφαίες επιδόσεις, σε τομείς όπως ο αθλητισμός, η μουσική, τα μαθηματικά και το σκάκι και παρατήρησαν ένα ενδιαφέρον μοτίβο. Συμμετέχουν σε εστιασμένες, έντονες προπονήσεις, αλλά συνήθως μόνο για μία ή δύο ώρες τη φορά.

3. Φορέστε κάτι που εκπλήσσει.

Το να είσαι λίγο διαφορετικός στην εμφάνισης δεν σημαίνει βέβαια ότι θα κυκλοφορείς σαν διαφημιστική πινακίδα! Η λεπτότητα κερδίζει ειδικά σε έναν κόσμο όπου οι περισσότεροι δίνουν υπερβολική έμφαση στην εμφάνιση. Φορέστε κάτι που διακόπτει την προσδοκία που μπορεί να έχουν οι άλλοι από κάποιον σαν εσάς. Θα μπορούσατε να φοράτε κλασσικά ρούχα αλλά να έχετε για παράδειγμα ένα ξεχωριστό ρολόι, βραχιόλι ή ασυνήθιστες κάλτσες.Αν είναι απροσδόκητο, τείνει να μένει στη μνήμη.

4. Δέξου την κριτική χωρίς να την παίρνεις προσωπικά

Οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν τα πράγματα προσωπικά . Κάποιος μπορεί να τους επικρίνει και είναι εμφανώς αναστατωμένοι ή ενοχλημένοι.Αυτή η επίδειξη ανασφάλειας που βασίζεται σε μια ερμηνεία γεγονότων που δημιουργείται από τη σκέψη είναι σπατάλη ενέργειας, σε τρώει από μέσα, είναι ανώριμο και τελικά δεν είναι ελκυστικό.

Πώς θα επιλέξετε τον σωστό σύντροφο για γάμο – Τι πρέπει να αποφεύγετε 

Εκείνοι που είναι ψύχραιμοι όταν τους επικρίνουν και χαμογελούν απαλά ακόμα και όταν τους προσβάλλουν δεν βλέπουν τη σύνδεση μεταξύ αυτού που σκέφτονται οι άλλοι και της ευημερίας τους. Δεν επιδιώκουν πλέον την επικύρωση, ούτε τους επηρεάζει η προσβολή. Αυτό είναι βαθιά ελκυστικό.

Μια Αμερικανική  μελέτη του 2022 διαπίστωσε ότι τα πληγωμένα συναισθήματα είναι κοινά στις διαπροσωπικές σχέσεις. Τα ευρήματα έδειξαν ότι η κριτική επηρεάζει τη σχέση και γι αυτό θα πρέπει να αποστασιοποιούμαστε από αυτό.

5. Εκμυστηρευτείτε κάτι που χρειάζεται θάρρος για να το μοιραστείτε

Απαιτείται γενναιότητα για να αποκαλύψεις πράγματα που σε κάνουν να φαίνεσαι λιγότερο από τέλειος ή κοινωνικά αποδεκτός. Όταν είμαι πρόθυμος να φαίνομαι «κατώτερος» για να δείξω κάτι που τελικά βοηθάει τους άλλους, αυτό είναι προσωπική δύναμη.

Έρευνα από το Journal of Personality and Social Psychology δείχνει ότι οι άνθρωποι συνδέονται με πάρα πολλούς τρόπους, μεταξύ άλλων μέσω της εμπλοκής γύρω από την παρόμοια αίσθηση της πραγματικότητας και της απόλαυσης θετικών συναισθημάτων μαζί. Άλλοι τρόποι σύνδεσης που είναι το να είστε στοργικοί, να χαίρεστε για τις επιτυχίες του άλλου, να συντονίζετε το σώμα και το μυαλό σε κοινές δραστηριότητες, όπως το τραγούδι και ο χορός ή να υποστηρίζετε άλλους που χρειάζονται βοήθεια.

6. Να είσαι παιχνιδιάρης, αλλά όχι κακός

Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα ευγενικός με τους ανθρώπους αν γίνεται παιχνιδιάρικα. Πήγαινε κόντρα στο συνηθισμένο, γίνε λίγο άτακτος και θα δεις κόσμο να σε ερωτεύεται.

4 τοξικές συμπεριφορές που καταστρέφουν τη σχέση – Πώς θα τις αποφύγετε 

7. Κάντε τους ανθρώπους να νιώθουν ότι ακούγονται

Την επόμενη φορά που θα παρακολουθήσετε τους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν σε μια παρέα, προσέξτε πόσο παρόντες είναι οι άνθρωποι στη συζήτηση. Θα δείτε ότι οι περισσότεροι είναι χαμένοι στις σκέψεις τους θα σε ξεχωρίσει. Οι άνθρωποι θα εκπλαγούν με το πόσο καλά νιώθουν μαζί σας, ακόμα κι αν μιλάτε ελάχιστα.

Μια Αμερικανική μελέτη του 2020  υποδηλώνει ότι οι προϊστάμενοι που είναι ειδικευμένοι στην ενεργητική, ενσυναισθητική ακρόαση επηρεάζουν θετικά τα επιτεύγματα, τον ενθουσιασμό, τη συμμετοχή στην εργασία και τη συναισθηματική ενέργεια των υπαλλήλων τους.

Οι άνθρωποι είναι καλά προσαρμοσμένοι στο να αισθάνονται την παρουσία των άλλων. Να είσαι απλά εκεί. Αυτό θα προσελκύσει τους ανθρώπους σε εσένα και συχνά δεν θα ξέρουν καν γιατί.

 

Όλο Υγεία

Scroll to Top