60 Χρόνια UNI-PHARMA – Αξία για τον άνθρωπο. Ευθύνη για την κοινωνία.

UNI-PHARMA

Με πάνω από μισό αιώνα ζωής, η UNI-PHARMA, εταιρία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), εξειδικεύεται σε καινοτόμα προϊόντα και θεραπείες που βοηθούν και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Πρόκειται για μια μεγάλη και δυναμική βιομηχανία που ερευνά, αναπτύσσει, παράγει και διανέμει φαρμακευτικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και ιατροτεχνολογικά προϊόντα καινοτόμου τεχνολογίας.

Κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις της Ελληνικής φαρμακευτικής αγοράς, μεταξύ των αμιγώς Ελληνικών εταιρειών και συνεχίζει να μεγαλώνει καθημερινά το portfolio της και τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται.

Πρωτοποριακά και καινοτόμα σκευάσματα

Η UNI-PHARMA, δημιουργήθηκε το 1963 από τον ανήσυχο φαρμακοποιό και ερευνητή Κλέωνα Τσέτη, που ερευνά, αναπτύσσει και παράγει εγχωρίως με υψηλά standards (GMP) καινοτόμα προϊόντα, για θεραπείες που βοηθούν και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Το χαρτοφυλάκιο της βιομηχανίας, περιλαμβάνει πρωτοποριακά φαρμακευτικά σκευάσματα που έχουν και εξακολουθούν να γράφουν ιστορία, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, προβιοτικά, συμπληρώματα για την διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων και των οστών, την ενίσχυση ανοσοποιητικού και την καλή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος.

Με τη μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων ετών

Η υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των φαρμάκων δεν αποτελούν απλώς προτεραιότητα. Είναι ευθύνη κάθε μέλους της ομάδας της UNI-PHARMA.

Αυτός είναι ο λόγος που επενδύει δυναμικά σε σύγχρονες μονάδες παραγωγής και προηγμένες τεχνολογίες, σε ανθρώπους δραστήριους με υψηλά προσόντα και αίσθημα ευθύνης, σε συστήματα οργάνωσης που εξασφαλίζουν την υπευθυνότητα και τη συμμετοχή, σε συνεργάτες και ακαδημαϊκά ιδρύματα, που μοιράζονται τις ίδιες αξίες.

UNI-PHARMA

Οι σημερινές εγκαταστάσεις παραγωγής της UNI-PHARMA είναι κομμάτι της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε τα τελευταία χρόνια στη φαρμακοβιομηχανία στην Ελλάδα. Είναι εξοπλισμένες με τα πιο πρόσφατης τεχνολογίας συστήματα παραγωγής, συσκευασίας και ποιοτικού ελέγχου, ενώ όλες οι διαδικασίες παρακολουθούνται και ελέγχονται από νέα, καινοτόμα και σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα (BMS).

UNI-PHARMA: Εταιρική ηθική σε κάθε δραστηριότητα

Όλες οι δραστηριότητες έχουν ως βάση τις εταιρικές της αξίες. Είναι αυτές που βοηθούν να μένει ζωντανό το όραμα της UNI-PHARMA, τόσο σε επίπεδο οργανισμού όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Με υπευθυνότητα, συνυπολογίζει την κοινωνική διάσταση κάθε της δράσης και προασπίζει το περιβάλλον, απαντώντας με τον καλύτερο τρόπο στις προκλήσεις της εποχής για βιώσιμη ανάπτυξη.

Όραμα της εταιρίας είναι η βελτίωση της ζωής των ανθρώπων

60 Χρόνια UNI-PHARMA

Ακολούθησε την UNI-PHARMA στα Social Media:

Όλο Υγεία

Scroll to Top