ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Διπλή διάκριση στα ΔΕΗ BITE Awards 2024

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Χρυσό και Χάλκινο Βραβείο για τις καινοτόμες ψηφιακές πλατφόρμες, για την ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της στην τεχνολογική εξέλιξη, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης.

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, ο κορυφαίος ιδιωτικός φορέας παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ελλάδα, συμμετείχε με επιτυχία στα DEI BITE Awards 2024, τον πιο σημαντικό θεσμό επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στη χώρα.

Στην 13η διοργάνωση των βραβείων, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ σε συνεργασία με την Cosmote διακρίθηκε με το Χρυσό Βραβείο στην ενότητα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρηματικού Μοντέλου» με το BIOIATRIKI’s Unified Contact Center.

Παράλληλα απέσπασε το Χάλκινο Βραβείο σε συνεργασία με τη SAP Hellas στην κατηγορία «Εξειδικευμένες Κλαδικές Εφαρμογές – Υγεία» για την καινοτόμο Ψηφιακή Πλατφόρμα Εξυπηρέτησης Βιοιατρικής: Καινοτομία στην υγεία.

Οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ στην τεχνολογική πρόοδο και την καινοτομία, αναδεικνύοντας την ικανότητά της να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα της υγείας. Με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών και την αύξηση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ επενδύει διαρκώς σε σύγχρονες τεχνολογίες, οδηγώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.
«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτές τις διακρίσεις, οι οποίες αναδεικνύουν την οργανωμένη επένδυση που κάνουμε την τελευταία περίοδο στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ομίλου και των υπηρεσιών μας» δήλωσε ο κ. Νίκος Μαραθιάς, Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ.
Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση της τεχνολογικής της υποδομής και στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων, δημιουργώντας νέα δεδομένα σε επίπεδο υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Όλο Υγεία

Scroll to Top