Τεστ για… Αϊνστάιν: Βρείτε ποιος από τους τρεις «ξεπόρτισε» κρυφά τη νύχτα σε 9 δευτερόλεπτα

ξεπόρτισε

Μόνο ένα από τα τρία άτομα που φαίνονται να κοιμούνται «αθώα» στην εικόνα «ξεπόρτισε» κρυφά τη νύχτα από το σπίτι. Μπορείτε να το εντοπίσετε σε 9 δευτερόλεπτα και να λύσετε τον γρίφο;

Συχνά γίνονται τεστ IQ για να εντοπιστεί εάν κάποιος έχει υψηλή ή χαμηλή νοημοσύνη (IQ). Το τεστ μετρά τις γνωστικές ικανότητες ενός ατόμου, δηλαδή την ικανότητα να λύνει προβλήματα και να σκέφτεται λογικά.

Δύσκολη πρόκληση: Βρείτε το κομμάτι πίτσας σε 11 δευτερόλεπτα – Μπορείτε; Μόνο το 1% τα καταφέρνει

Υπάρχουν διάφοροι τύποι τεστ IQ, όπως προφορικά, μη λεκτικά και πλήρους κλίμακας. Αυτές οι δοκιμές είναι συχνά εξαντλητικές και κουραστικές. Ευτυχώς, υπάρχει ένας συναρπαστικός και διασκεδαστικός τρόπος για να δοκιμάσετε το IQ με έναν όχι τόσο ακριβή τρόπο αλλά ιδιαίτερα ευχάριστο.

Βρείτε ποιος από τους τρεις «ξεπόρτισε» κρυφά τη νύχτα σε 9 δευτερόλεπτα

Σε αυτήν την εικόνα, φαίνονται τρία άτομα, ένας άνδρας και δύο γυναίκες να κοιμούνται στα κρεβάτια τους το βράδυ. Οι δύο καλύπτονται με τα σκεπάσματα, ενώ η τρίτη βρίσκεται πάνω από αυτά, με πεταμένα τα ρούχα της στο πλάι.

Ο άνδρας που βρίσκεται στο μεσαίο κρεβάτι, μάλιστα, φαίνεται πως έχει τα μάτια του ανοιχτά και δεν κοιμάται, ενώ οι δύο γυναίκες φαίνεται να κοιμούνται βαθιά. Ποιος από όλους «ξεπόρτισε» κρυφά και τώρα κάνει πως κοιμάται;

Μπορείτε να το βρείτε; Θυμηθείτε, έχετε μόνο 9 δευτερόλεπτα για να λύσετε αυτόν τον γρίφο.

ξεπόρτισε

Εάν είστε σε θέση να λύσετε αυτό τι πρόβλημα τη δεδομένη στιγμή, τότε είστε πολύ παρατηρητικοί.

…1

…2

…3

…4

…5

…6

7…

Καταφέρατε να το λύσετε;

Μερικοί από εσάς μπορεί να βρήκαν το άτομο που ξεπόρτισε σε 9 δευτερόλεπτα ή λιγότερο. Κάντε scroll παρακάτω για να δείτε τη λύση.

ξεπόρτισε

Το άτομο που «ξεπόρτισε» κρυφά τη νύχτα από το σπίτι είναι η γυναίκα στο κρεβάτι στα αριστερά της εικόνας, καθώς έχει πέσει στο κρεβάτι με τα παπούτσια της, τα οποία μάλιστα είναι και βρώμικα.

Όλο Υγεία

Scroll to Top