Πυρκαγιά: Εκκενώθηκε και το νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ»

αμαλία φλέμιγκ

Ολοκληρώθηκε η εκκένωση του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ». Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν στην «Παμμακάριστο» και στο «Σισμανόγλειο».

Ολοκληρώθηκε η εκκένωση του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», που βρίσκεται στα Μελίσσια. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά έφτασε περίπου τρία χιλιόμετρα από το νοσοκομείο και οι πυκνοί καπνοί δημιούργησαν ανυπόφορες συνθήκες.

Το υπουργείο Υγείας αποφάσισε για προληπτικούς λόγους να εκκενώσει το νοσοκομείο. Μεταφέρθηκαν 23 ασθενείς σε άλλα νοσοκομεία και συγκεκριμένα, 20 στην «Παμμακάριστο» και οι 3 στο «Σισμανόγλειο».
Την ολοκλήρωση της εκκένωσης γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Πριν λίγο ολοκληρώσαμε με απόλυτη ασφάλεια την εκκένωση του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» στα Μελίσσια. 23 ασθενείς μεταφέρθηκαν, οι 20 στην «Παμμακάριστο» και οι 3 στο «Σισμανόγλειο».

Θερμές ευχαριστίες στην Γενική Γραμματέα κ. Βιλδιρίδου, στην Διοικήτρια της 1ης ΥΠΕ κ. Μπαλαούρα και στην Διοίκηση και στο προσωπικό του Νοσοκομείου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια υπό εξαιρετικά έκτακτες συνθήκες».

Το υπουργείο Υγείας έχει θέσει σε αυξημένη ετοιμότητα τις υγειονομικές μονάδες της Αττικής.
Τα ξημερώματα εκκενώθηκε το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Οι μικροί ασθενείς μεταφέρθηκαν στα Νοσοκομεία Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και «Αγία Σοφία»

Όλο Υγεία

Scroll to Top