Μόνο μια ιδιοφυΐα μπορεί να καταλάβει ποιος λέει ψέματα για την κλοπή σε 8 δευτερόλεπτα

κλοπή

Σε αυτόν τον δύσκολο γρίφο, πρέπει να βρείτε ποιος από τους τέσσερις ιδιοκτήτες των σπιτιών που φαίνονται στην εικόνα λέει ψέματα για μια κλοπή. Μπορείτε να τον εντοπίσετε σε 5 δευτερόλεπτα;

Συχνά γίνονται τεστ IQ για να εντοπιστεί εάν κάποιος έχει υψηλή ή χαμηλή νοημοσύνη (IQ). Το τεστ μετρά τις γνωστικές ικανότητες ενός ατόμου, δηλαδή την ικανότητα να λύνει προβλήματα και να σκέφτεται λογικά.

Δύσκολη πρόκληση: Βρείτε το κομμάτι πίτσας σε 11 δευτερόλεπτα – Μπορείτε; Μόνο το 1% τα καταφέρνει

Υπάρχουν διάφοροι τύποι τεστ IQ, όπως προφορικά, μη λεκτικά και πλήρους κλίμακας. Αυτές οι δοκιμές είναι συχνά εξαντλητικές και κουραστικές. Ευτυχώς, υπάρχει ένας συναρπαστικός και διασκεδαστικός τρόπος για να δοκιμάσετε τα IQ-εγκεφαλικά κύτταρα.

Βρείτε ποιος λέει ψέματα για την κλοπή σε 5 δευτερόλεπτα

Σε αυτήν την εικόνα, μπορείτε να δείτε τέσσερα σπίτια σε ένα χιονισμένο τοπίο, που ανήκουν σε τέσσερις διαφορετικούς ανθρώπους.  Έξω από κάθε ένα από τα τέσσερα σπίτια, που ανήκουν στους Alex, Ben, Rick και Maria, βρίσκονται παρκαρισμένα τα αυτοκίνητά τους, με το χιόνι να τα έχει σχεδόν σκεπάσει. Ή μήπως όχι;

Κατά τη διάρκεια αυτής της χιονισμένης ημέρας, έγινε μια κλοπή μια μέρα με χιόνι, αλλά και οι τέσσερις ιδιοκτήτες ισχυρίστηκαν ότι ήταν στο σπίτι τους την ώρα της κλοπής. Ένας από αυτούς έλεγε ψέματα. Ποιος;

Μπορείτε να βρείτε ποιος είναι και να το δικαιολογήσετε; Θυμηθείτε, έχετε μόνο 5 δευτερόλεπτα για να λύσετε αυτόν τον γρίφο.

κλοπή

Εάν είστε σε θέση να λύσετε αυτό τι πρόβλημα τη δεδομένη στιγμή, τότε είστε μια πραγματική ιδιοφυΐα.

Καταφέρατε να το λύσετε;

Μερικοί από εσάς μπορεί να βρήκαν τον ιδιοκτήτη που λέει ψέματα για την κλοπή σε 5 δευτερόλεπτα ή λιγότερο. Κάντε scroll παρακάτω για να δείτε τη λύση.

Η απάντηση είναι ότι ο Rick είναι ο κλέφτης που ψάχνουμε. Κι αυτό γιατί, όπως φαίνεται στην εικόνα, έχει παρκάρει το δικό του αυτοκίνητο αφού έπεσε το χιόνι, επομένως σίγουρα δεν ήταν στο σπίτι την ώρα της κλοπής.

κλοπή

Όλο Υγεία

Scroll to Top