«Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι φίλη του έφηβου γιου μου – Το ένα πράγμα που αποφεύγω για να δείχνω νέα»

έφηβος γιος

Μια μητέρα ενός παιδιού αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι συχνά νομίζουν ότι είναι στην ίδια ηλικία με τον έφηβο γιο της, χάρη στη νεανική εμφάνισή της. Η 43χρονη Sarah Reid από το Kingswood της Βρετανίας, ισχυρίζεται ότι της ζητούν συχνά ταυτότητα όταν αγοράζει αλκοόλ ή ακόμα και όταν είναι έξω σε μπαρ.

Η Sarah λέει ότι οι άνθρωποι συχνά υποθέτουν ότι είναι η σύντροφος του 19χρονου γιου της Damien, παρά της μητέρας του. Αποδίδει τη νεανική της εμφάνιση σε έναν τρόπο ζωής χωρίς αλκοόλ και κάπνισμα και στο ότι δεν φοράει μακιγιάζ λόγω της ευαίσθητης επιδερμίδας της.

Την μπέρδεψαν με τη σύντροφο του έφηβου γιου της

Η 43χρονη διατηρεί επίσης μια αυστηρή ρουτίνα φυσικής κατάστασης, κάνοντας γυμναστική κάθε πρωί και βράδυ. Ανακαλώντας ένα περιστατικό, είπε στο SWNS: «Πριν από μερικά χρόνια πήγα σε μια καφετέρια με τον έφηβο γιο μου και ο σερβιτόρος ρώτησε τον Damien: “Τι θέλει η φίλη σου;”».

έφηβος γιος
Φωτογραφία: SWNS

«Μου έχει συμβεί αρκετές φορές, όπως για παράδειγμα όταν πήγα στο Pride με τον Damien. Μερικές φορές είναι απογοητευτικό όπως όταν δημιουργώ ουρά στο σούπερ μάρκετ, επειδή οι υπάλληλοι ζητούν να τους δείξω την ταυτότητά μου. Δεν πίνω ποτέ αλκοόλ ή καπνίζω, διατηρώ τη φόρμα μου και δεν φοράω ποτέ μακιγιάζ γιατί έχω ευαίσθητο δέρμα», προσθέτει.

Η Sarah μοιράστηκε ότι κάποτε της ζητήθηκε ταυτότητα όταν αγόραζε αλκοόλ για τα γενέθλια του πατέρα της, παρά το γεγονός ότι ήταν 40 ετών εκείνη την εποχή. Ζύγιζε 127 κιλά, αλλά υποσχέθηκε στον εαυτό της όταν ήταν εννέα μηνών έγκυος στον Damien να τρέξει στον Μαραθώνιο του Λονδίνου, προς μεγάλη δυσπιστία των συναδέλφων της.

«Ο κόσμος δεν πίστευε ότι θα μπορούσα να τρέξω στον Μαραθώνιο του Λονδίνου. Η συνάδελφός μου γέλαγε. Ήμουν αποφασισμένη να τους αποδείξω ότι έκαναν λάθος», σημείωσε.

Πώς έχασε 63 κιλά σε 2,5 χρόνια

Η Sarah έχασε 63 κιλά σε μόλις δυόμισι χρόνια και έκτοτε έχει ολοκληρώσει δύο φορές τον ημιμαραθώνιο του Μπρίστολ και τον Μαραθώνιο του Λονδίνου το 2008 με χρόνο τεσσάρων ωρών και 26 λεπτών. Θυμάται ότι έδειξε το μετάλλιό της σε κάποιον που  αμφέβαλλε για εκείνη, λέγοντας: «Του έδειξα το μετάλλιο και έσβησε το χαμόγελο από το πρόσωπό του».

έφηβος γιος
Φωτογραφία: SWNS

Παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να αφήσει τη δουλειά της πριν από τέσσερα χρόνια λόγω σοβαρής επιληψίας, η οποία οδήγησε σε εγχείρηση εγκεφάλου το 2016 μετά από πέντε επιληπτικές κρίσεις την ημέρα, η 43χρονη διατήρησε τη φυσική της κατάσταση με γυμναστική στο σπίτι. «Έχω τη ρουτίνα μου, γυμνάζομαι για μιάμιση ώρα πριν σηκωθεί κάποιος άλλος», περιγράφει.

Εκτός από τις πρωινές της προπονήσεις, η Sarah κάνει και βραδινές ασκήσεις στο stepper της την ώρα που απολαμβάνει μια ταινία. Ακολουθώντας το σχέδιο Weight Watchers, βάζει πόντους σε διαφορετικές δραστηριότητες, με ημερήσιο στόχο τους 18 πόντους.

Τώρα που ζει με τον σύζυγό της Mark και τα παιδιά τους, τον 19χρονο Damien και τη 12χρονη Lauren, η ​​Sarah είναι μια αφοσιωμένη εθελόντρια, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 18 χιλιάδες λίρες για διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Η συμβουλή της για όσους θέλουν να διατηρήσουν τη νεανική τους εμφάνιση είναι απλή: «Βρείτε κάτι που σας αρέσει. Έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά αθλήματα, αλλά δυσκολεύτηκα πολύ με πράγματα όπως το τένις. Ασχολήθηκα με το πατινάζ στον πάγο που ήταν πολύ διασκεδαστικό».

Η Sarah καταφέρνει ακόμα να στριμώξει λίγο χρόνο για πατινάζ στον πάγο και επίσης απολαμβάνει μια vegan πίτσα.

Μαριάννα Σπανού

Η Μαριάννα Σπανού έχει συνεργαστεί με έντυπα και διαδικτυακά μέσα ποικίλης θεματολογίας, όπως iefimerida.gr, ygeiamou.gr, 4green.gr, autotriti-touring.gr, αποκτώντας εμπειρία σε πολλές πτυχές της δημοσιογραφίας. Πιστεύει ότι κάνοντας σωστά αυτό το επάγγελμα, έχουμε στα χέρια μας ένα πραγματικό εργαλείο για να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο.

Scroll to Top