«Κάνοντας μια άσκηση 25 λεπτών καθημερινά έχασα 13 κιλά σε 4 μήνες» – Η εντυπωσιακή της μεταμόρφωση

άσκηση 25 λεπτών

Μια μητέρα που εργάζεται από το σπίτι αποκάλυψε την άσκηση 25 λεπτών που έκανε καθημερινά και τη βοήθησε να χάσει πάνω από 13 κιλά σε μόλις τρεις μήνες.

Στα βαρύτερά της, η Kitty Moana έφτασε τα 74 κιλά τον Ιανουάριο του 2024. Τον Φεβρουάριο, αποφάσισε ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει και ξεκίνησε μια προσπάθεια απώλειας βάρους για να αλλάξει τα κιλά. Στις αρχές Μαΐου, έπεσε στα 61 κιλά.

Σχετικό άρθρο: Έχασε 13 κιλά σε 21 ημέρες με ένα νέο διατροφικό trend – Πόσο ασφαλές είναι;

Η Kitty, η οποία ενημερώνει τακτικά τους ακολούθους της στο Instagram για την πρόοδό της, επαίνεσε μια γρήγορη και εύκολη καθημερινή άσκηση που τη βοήθησε να αποκτήσει πιο λεπτή σιλουέτα.

Η άσκηση 25 λεπτών που κάνει καθημερινά και τη βοήθησε στην απώλεια βάρους

Λέει ότι η τήρηση του κανόνα του να κάνεις πάντα τουλάχιστον 25 λεπτά άσκησης cardio την ημέρα έχει κάνει θαύματα. Στο Instagram, η μαμά δείχνει τα διαφορετικά είδη προπονήσεων cardio που κάνει.

Μερικές φορές θα περάσει 25 λεπτά χορεύοντας μπροστά στην τηλεόραση ή θα κάνει κάποια προπόνηση με βάρη. Άλλες φορές, θα ανέβει στον διάδρομό της και θα περπατήσει ή θα κάνει τζόκινγκ.

Σε ένα από τα βίντεo με τις περισσότερες προβολές, η Kitty εξηγεί: «Σοβαρά… 20 λεπτά τζόκινγκ ή περπάτημα με δύναμη την ημέρα σε συνδυασμό με έλλειμμα θερμίδων και υγιεινή διατροφή ήταν το μόνο που χρειαζόμουν για να πετύχω τους στόχους μου για απώλεια βάρους σε 4 μήνες. Έκανα, επίσης, κάποια προπόνηση με ελαφριά βάρη αλλά και cardio FTW».

Τα άλλα βήματα που τη βοήθησαν να χάσει βάρος

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, όπως λέει η Kitty. Υπήρξαν και άλλοι τρόποι, εκτός από την άσκηση, που τη βοήθησαν να χάσει βάρος. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Έλλειμμα θερμίδων.
  • Προετοιμασία γευμάτων με λίγες θερμίδες και θρεπτικά συστατικά.
  • Εκπαίδευση σχετικά με τη διατροφή, την υγιεινή και ευτυχισμένη ζωή διαβάζοντας χρήσιμα βιβλία.

«Η διατροφή, οι υγιεινές επιλογές, η καθημερινή άσκηση έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην επιτυχία του ταξιδιού μου για την υγεία! Η διατήρηση της συνέπειας είναι το κλειδί!», πρόσθεσε η Kitty.

Στα σχόλια του βίντεο, ένας ακόλουθος ρώτησε: «Έτρεχες πραγματικά 7 ημέρες την εβδομάδα, δηλαδή κάθε μέρα, τους τελευταίους μήνες;». Η μαμά παραδέχτηκε: «Για να είμαι ειλικρινής, μπορεί να είχα μερικές μέρες άδεια, αλλά σχεδόν κάθε μέρα έτρεχα!».

Σχετικό άρθρο: Ποια είναι η καλύτερη ώρα της μέρας να ασκηθείτε – Μειώνετε τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη

Όσον αφορά το τι τρώει η Kitty σε μια μέρα για να διατηρήσει την απώλεια βάρους της και να παραμείνει σε φόρμα και υγιής, ανέβασε ένα βίντεο που δίνει στους θεατές μια γενική ιδέα.

Για πρωινό, φτιάχνει συχνά μάφινς με κολοκυθάκια και τα συνοδεύει με γιαούρτι και φρούτα, που ισοδυναμεί με 350 θερμίδες. Θα φτιάξει επίσης ένα μπολ με γιαούρτι και φράουλες (290 θερμίδες).

Μαριάννα Σπανού

Η Μαριάννα Σπανού έχει συνεργαστεί με έντυπα και διαδικτυακά μέσα ποικίλης θεματολογίας, όπως iefimerida.gr, ygeiamou.gr, 4green.gr, autotriti-touring.gr, αποκτώντας εμπειρία σε πολλές πτυχές της δημοσιογραφίας. Πιστεύει ότι κάνοντας σωστά αυτό το επάγγελμα, έχουμε στα χέρια μας ένα πραγματικό εργαλείο για να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο.

Scroll to Top