Δύσκολο test IQ: Μόνο μια ιδιοφυΐα μπορεί να βρει πώς μοιάζει ο κύβος από ψηλά σε 11 δευτερόλεπτα

κύβος

Προσπαθήστε να βρείτε πώς μοιάζει ο κύβος από ψηλά. Μόνο μια ιδιοφυΐα μπορεί να τα καταφέρει σε 11 δευτερόλεπτα!

Υπάρχουν πολλοί τύποι οπτικών ψευδαισθήσεων όπως σωματικές, φυσιολογικές και γνωστικές ψευδαισθήσεις. Αυτές οι οπτικές ψευδαισθήσεις αποτελούν μέρος του πεδίου της ψυχανάλυσης καθώς ρίχνουν λίγο φως στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα.

Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας εάν βρείτε 6 κρυμμένες λέξεις σε 15 δεύτερα

Ένας φυσιολογικός ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να κοιτάξει διαφορετικά πράγματα ή εικόνες διαμορφώνοντας μια διαφορετική αντίληψη από κάθε γωνία. Μια τέτοια έξυπνη απεικόνιση μπορεί να δει κανείς στην εικόνα, όπου απεικονίζεται ένας κύβος και από κάτω βρίσκονται οι 5 εκδοχές του πώς φαίνεται από ψηλά.

Μόνο μια ιδιοφυΐα μπορεί να καταλάβει πώς μοιράζει ο κύβος από ψηλά. Μήπως είστε εσείς;

Εάν καταφέρετε να εντοπίσετε το σωστό σχέδιο του κύβου σε μόλις 11 δευτερόλεπτα, σημαίνει ότι είστε ιδιοφυΐα. Μελέτες δείχνουν ότι όσο περισσότερο ασκείτε τον εγκέφαλό σας με δύσκολους γρίφους, τόσο πιο έξυπνος γίνεστε.

κύβος

Η παραπάνω εικόνα είναι ένα δύσκολο τεστ IQ που σχεδιάστηκε για να δοκιμάσει τον εγκέφαλο σας. Σε αυτή την εικόνα οπτικής ψευδαίσθησης, υπάρχουν πέντε εκδοχές του πώς θα μπορούσε να μοιάζει ο κύβος αν τον κοιτάξετε από πάνω, αλλά μόνο μία είναι η σωστή.

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε αυτήν την εικόνα οπτικής ψευδαίσθησης και προσπαθήστε να καταλάβετε ποια εκδοχή είναι αυτή που αντιστοιχεί στον κύβο.

Βρήκατε τη σωστή απάντηση; Αν όχι δείτε τη λύση

Μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολο να βρείτε το κουτάβι, αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά θα καταλάβετε γρήγορα ποια εκδοχή αντιστοιχεί στον κύβο. Για την ευκολία σας, έχουμε επισημάνει τη σωστή απάντηση στην παρακάτω εικόνα:

κύβος

Όλο Υγεία

Scroll to Top