Η BNSO ανακοίνωσε τον διορισμό των Joseph Papa και Ari Kellen στο Διοικητικό Συμβούλιο

Ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας με τις διαφορετικές οπτικές τους, θα διαμορφώσει το μέλλον της BNSO και θα οδηγήσει στην επίτευξη σημαντικών ορόσημων στην Οφθαλμολογία

 

Η BNS Ophthalmics (BNSO) ανακοίνωσε τον διορισμό του Joseph Papa και του Ari Kellen στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Ο Joseph Papa διαθέτει τεράστια εμπειρία, εξαιρετικές ικανότητες και ματιά στραμμένη προς την καινοτομία. Υπήρξε Διευθύνων σύμβουλος της Perrigo, Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Bausch & Lomb.

Ο Ari Kellen είναι πεπειραμένο στέλεχος, με εξαιρετικές ηγετικές επιδόσεις και ευρύτατες γνώσεις σε όλους τους τομείς και τις σημαντικότερες γεωγραφικές περιοχές στον χώρο της υγείας και των φαρμακευτικών. Υπήρξε υψηλόβαθμος εταίρος στη McKinsey & Company, έχει εργαστεί ως μέλος διοικητικών συμβουλίων και σύμβουλος σε εταιρείες υγείας και φαρμακευτικές.

Η BNS και η RAFARM ίδρυσαν την BNS Opthalmics (BNSO) με στόχο την αξιοποίηση της νανοτεχνολογίας στην ανάπτυξη νέων οφθαλμικών προϊόντων. Η RAFARM θα συνεισφέρει με την εξειδικευμένη γνώση της ομάδας R&D, θα συμβάλει με την κατάλληλη χρηματοδότηση και θα διαθέσει τις υποδομές της στην υποστήριξη της ανάπτυξης και την παραγωγή σε εμπορική κλίμακα.

Σοφία Λαλιωτίτη
Σοφία Λαλιωτίτη

Η Σοφία Λαλιωτίτη έχει καλύψει το ιατρικό ρεπορτάζ σε έντυπα μέσα και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες. Πιστεύει ότι ο ρόλος του δημοσιογράφου, στη σύγχρονη εποχή με τα social media, δεν είναι να "προσανατολίζει" και να “προτείνει συμπεράσματα”, αλλά να παρακινεί τους αναγνώστες να μάθουν περισσότερα από τις ίδιες του τις πηγές, ειδήσεων και γνώσεων. Κατά κάποιον τρόπο ο σημερινός δημοσιογράφος ελάχιστα διαφέρει από μία μηχανή αναζήτησης.

Scroll to Top