8 βασικοί κανόνες ασφάλειας τροφίμων για να μην δηλητηριάσεις το σώμα σου

ασφάλειας τροφίμων

Η ασφάλεια των τροφίμων απειλείται από διάφορες πιθανές πηγές επιμόλυνσης, όπως οι βρώμικες επιφάνειες. Δείτε πως θα προστατευτείτε.

Η Δρ. Άννα Παπαγεωργίου Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και  Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής μοιράζεται μαζί μας μερικούς βασικούς κανόνες ασφάλειας τροφίμων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Η Δρ. Άννα Παπαγεωργίου είναι Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και  Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής καθώς και υπεύθυνη σχεδιασμού προγραμμάτων προαγωγής της Υγείας “Ευρωστία“.

Αναπτύσσει και υλοποιεί προγράμματα για γυναίκες, παιδιά και αθλητές. Σπούδασε Κλινική Διαιτολογία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και Επιστήμη Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με ειδικότητα στον Κλασσικό Αθλητισμό.

Στη συνέχεια αναγορεύτηκε διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή Αθηνών με εξειδίκευση στο σχεδιασμό προγραμμάτων  Προαγωγής της Υγείας και την παιδική παχυσαρκία. Υπήρξε επιστημονική συνεργάτης του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία” όπου και οργάνωσε τα προγράμματα Διατροφικής Αγωγής στο Ιατρείο Παιδικής Παχυσαρκίας και στο κέντρο Εφηβιατρικής ενώ έχει  διατελέσει  διατροφολόγος αθλητών υψηλού επιπέδου σε επαγγελματικές ομάδες καλαθοσφαίρισης

Σήμερα, είναι υπεύθυνη  διατροφολόγος  στην Παιδιατρική Κλινική ενδοκρινολογίας και ελέγχου Βάρους του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ.

Όλο Υγεία

Scroll to Top