Ο σταρ του «Supernatural», Μαρκ Σέπαρντ, επανήλθε στη ζωή μετά από 6 καρδιακές προσβολές

Μαρκ Σέφαρντ, Supernatural

Ο Μαρκ Σέπαρντ -γνωστός για τον ρόλο του ως Κρόουλι στην επιτυχημένη αμερικανική σειρά «Supernatural» αποκάλυψε ότι υπέστη μια επείγουσα ιατρική κατάσταση την Παρασκευή, όταν χρειάστηκε να υποβληθεί σε αναζωογόνηση τέσσερις φορές μετά από έξι καρδιακές προσβολές.

«Δεν πρόκειται να το πιστέψετε», έγραψε ο 59χρονος Σέπαρντ, το Σάββατο στον λογαριασμό του στο Instagram, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία από το νοσοκομείο.

«Ετοιμαζόμουν για ένα ραντεβού χθες όταν κατέρρευσα στην κουζίνα μου. Υπέστην έξι τεράστιες καρδιακές προσβολές και γύρισα στη ζωή τέσσερις φορές».

«Προφανώς είχα 100% απόφραξη στην αριστερή πρόσθια κατιούσα αρτηρία μου», πρόσθεσε ο Σέπαρντ. Στην ίδια δημοσίευση, ο δημοφιλής ηθοποιός ευχαρίστησε τη σύζυγό του, Σάρα Λουίζ Φατζ –με την οποία έχει μια 7χρονη κόρη, την Ιζαμπέλα Ρόουζ– και τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν.

«Αν δεν ήταν η σύζυγός μου, το @losangelesfiredepartment στο Mullholland και το απίστευτο προσωπικό του @providencecalifornia St Joseph’s -δεν θα το έγραφα αυτό», έγραψε ο αστέρας του «Firefly». «Οι πιθανότητες επιβίωσής μου ήταν σχεδόν μηδενικές. Αισθάνομαι υπέροχα. Αύριο σπίτι!», έγραψε ακόμη ο Σέπαρντ.

Τα σχόλια των συναδέλφων και των θαυμαστών του

Αρκετοί από τους συμπρωταγωνιστές του ηθοποιού από τη σειρά «Supernatural» τον επαίνεσαν για την αντοχή του.

«Μαρκ! Δεν χρειάζεται να κάνεις κάθε φορά τα περισσότερα και τα μεγαλύτερα! 6 εμφράγματα; 2 ή 3 θα ήταν αρκετά εντυπωσιακά. Μας εντυπωσίασες, εντάξει. Τώρα σταμάτα με αυτό το heal up και επίστρεψε στη ζωή μαζί μας. Σ’ αγαπώ, φίλε», σχολίασε ο ηθοποιός Misha Collins.

«Ω Θεέ μου, Μαρκ, χαίρομαι πολύ που αναρρώνεις, αυτό είναι απαίσιο! Στέλνω όλη μου την αγάπη σε εσένα και την οικογένειά σου», σχολίασε η Felicia Day.

«Μαρκ, τι στο καλό…αν υπάρχει κάτι που χρειάζεστε ή μπορώ να κάνω, απλώς ενημερώστε με», έγραψε ο John Barrowman, ο οποίος συμπρωταγωνιστούσε με τον Σέπαρντ στο «Doctor Who».

«Είμαι μόνο λίγη ώρα μακριά. Σε παρακαλώ, κάνε ό,τι σου λένε για να θεραπευτείς και να γίνεις καλά». «Είσαι μια υπέροχη ψυχή και ένας υπέροχος άνθρωπος. Σου στέλνω πολλή αγάπη», πρόσθεσε ο Barrowman.

Η ανάρτηση του Σέπαρντ προκάλεσε μάλιστα ανταπόκριση από την επίσημη σελίδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες στο Instagram, η οποία έγραφε: «Χαιρόμαστε πολύ που μαθαίνουμε για το αποτέλεσμά σας και σας ευχόμαστε πλήρη και γρήγορη ανάρρωση!».

Η «κατάρα» του Supernatural

Ο Σέπαρντ δεν είναι ο πρώτος σταρ του «Supernatural» που υπέστη κάποια τραγωδία. Η Nicki Aycox, η οποία υποδύθηκε τη Meg Masters στο σόου, πέθανε τον Νοέμβριο του 2022 σε ηλικία 47 ετών.

Και ο Jared Padalecki, 41 ετών, παραλίγο να πεθάνει σε ένα φρικτό αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε μια έκθεση θαυμαστών τον Απρίλιο του 2022.

«Γεια σας! Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την έκρηξη αγάπης. Είμαι σίγουρα σε καλή κατάσταση και ελπίζω να επιστρέψω στα γυρίσματα αργότερα αυτή την εβδομάδα», έγραψε στο Twitter ο ηθοποιός του «Walker» αργότερα εκείνο τον μήνα. «Είμαι τόσο τυχερός που είχα την καλύτερη φροντίδα και περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους που με αγαπούν. Τόσο ευγνώμων για όλους».

Όλο Υγεία

Scroll to Top