Τεστ παρατηρητικότητας: Μόνο μια ιδιοφυΐα μπορεί να εντοπίσει το κρυμμένο πρόσωπο σε 15 δευτερόλεπτα!

πρόσωπα

Άτομα με υψηλή νοημοσύνη μπορούν να εντοπίσουν το κρυμμένο πρόσωπο ενός άνδρα μέσα σε μια εικόνα.

Ένας φυσιολογικός ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να αντιληφθεί διαφορετικά πράγματα ή εικόνες διαμορφώνοντας μια διαφορετική αντίληψη από κάθε γωνία. Έτσι, οι οπτικές ψευδαισθήσεις αποτελούν επίσης μέρος του πεδίου της ψυχανάλυσης καθώς ρίχνουν λίγο φως στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα. Κάτι τέτοιο ισχύει και με την παρακάτω εικόνα όπου υπάρχει ένα κρυμμένο πρόσωπο ενός άνδρα μέσα σε αυτήν.

Εντοπίστε το κρυμμένο πρόσωπο του άνδρα σε 15 δευτερόλεπτα

 

κρυμμένο πρόσωπο

Στην παραπάνω εικόνα πρέπει να εντοπίσετε το κρυμμένο πρόσωπο του άνδρα. Βλέπετε έναν άνδρα να σκαρφαλώνει στο βουνό. Ωστόσο, το πρόσωπο ενός άνδρα κρύβεται μέσα στο βουνό. Έτσι, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να εντοπίσετε το κρυμμένο πρόσωπο σε αυτήν την εικόνα.

Βρήκατε το κρυμμένο πρόσωπο σε 15 δευτερόλεπτα;

Αν ναι, συγχαρητήρια! Αν όχι, ρξτε μια προσεκτική ματιά στην εικόνα και προσπαθήστε να εντοπίσετε το πρόσωπο του άνδρα που κρύβεται μέσα στην εικόνα. Μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολο να βρείτε το κρυμμένο πρόσωπο, αλλά αν αναποδογυρίσετε την εικόνα τότε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει. Αν και έτσι δεν το εντοπίσατε, τότε σας αποκαλύπτουμε τη λύση: Το πρόσωπο του άνδρα κρύβεται κοντά στο αριστερό πόδι του ορειβάτη.

κρυμμένο πρόσωπο

Φίλια Μητρομάρα
Φίλια Μητρομάρα

Η Φίλια Μητρομάρα είναι δημοσιογράφος υγείας, με πολυετή πείρα σε μεγάλα γυναικεία και αντρικά περιοδικά. Αφιέρωσε 7 χρόνια στο ραδιόφωνο ενώ από το 2014 «βούτηξε» στον digital κόσμο ως wellness content editor με πιστοποιήσεις από το ΗΑEC (Hellenic American College) σε SEO, Social Media και digital marketing. Ως TedX speaker μίλησε για τη διαφορετικότητα και πιστεύει ότι κάθε άνθρωπος έχει μια ιστορία που αξίζει να ειπωθεί επειδή έχει τη δύναμη της έμπνευσης. Η Φίλια Μητρομάρα έχει εργαστεί στo <a href="https://www.shape.gr">Περιοδικό Shape και shape.gr</a>, <a href="https://elle.gr">Περιοδικό Elle</a>, <a href="https://glow.gr">Περιοδικό Glow</a>, <a href="https://bestofyou.gr">Bestofyou.g</a>, <a href="https://www.capital.gr">Capital.gr</a>, <a href="https://www.madamefigaro.gr">Περιοδικό MadameFigaro</a>, <a href="https://omorfamystika.gr">Omorfamystika.gr</a>, <a href="https://www.hello.gr">Περιοδικό Hello</a>, <a href="https://www.harpersbazaararabia.com">Harper’s Bazaar Mideast</a>, <a href="https://www.wefit.gr">Wefit.gr</a>, <a href="https://www.boxpharmacy.gr/el">Boxpharmacy.gr</a>, <a href="https://carespot.gr">Carespot.gr</a>. Κεντρική ομιλήτρια στο TEDx Θεσσαλονίκης 2019 με θέμα «Looking the world straight in the eye with one eye» | <a href="https://www.youtube.com/watch?v=SNiV1sW03tE">https://www.youtube.com/watch?v=SNiV1sW03tE</a>

Scroll to Top